Ameninţări în şcoală. Tată în arest pentru că a scos cuţitul la elevi

Elevii din comuna Peştişani au fost, miercuri, martorii unui eveniment neplăcut ce a avut loc în curtea şcolii. Un părinte a venit furios la şcoală şi a agresat un băiat, supărat că fiica sa fusese lovită cu un bulgăre de zăpadă. Bărbatul a scos un cuţit şi i-a ameninţat pe elevi. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, iar miercuri seara l-au reținut pentru 24 de ore.

Întâmplarea a avut loc în incinta Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi” din Peştişani, în jurul orei 10.50. Bărbatul a venit în curtea şcolii şi a început să-i ia la întrebări pe elevi, pentru că fiica sa a primit în faţă un bulgăre de zăpadă. Spiritele s-au inflamat, iar bărbatul a lovit cu pumnul un băiat de 14 ani, elev în clasa a VIII-a.

„Agresorul a terorizat câţiva elevi din cauza faptului că se jucau cu zăpadă şi, din greşeală, i-au lovit fiica cu un bulgăre în zona ochiului. Fratele meu, neavând vreo legătură cu incidentul de faţă, asista cum agresorul ameninţa copiii. Bărbatul s-a întors la el şi l-a lovit cu  pumnul în maxilarul din partea dreapta, lovindu-i şi nasul, după care a scos un cuţit şi l-a ameninţat atât pe el, cât şi pe ceilalţi elevi aflaţi de faţă”, a spus Alin Ionescu, fratele elevului agresat.

Copiii au alertat imediat conducerea şcolii, care a sesizat poliţia. Bărbatul ar fi negat că deţine asupra sa un cuţit, însă arma albă a fost găsită la percheziţia corporală. Elevul agresat, însoţit de tată, a mers la spital pentru a fi evaluat de un medic legist.  

ANCHETĂ

Bărbatul de 37 de ani a fost condus miercuri la audieri şi este cercetat penal pentru săvârşirea a cel puţin trei infracţiuni. „În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi port fără drept de obiecte periculoase”, a precizat Andrei Lăzăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj.

Galerie foto


Vizualizări: 3,777

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: