Andreea Marin, asaltată de târgujieni

Vedeta de televiziune Andreea Marin a fost foarte bine primită de târgujieni. Aceasta a venit la Târgu Jiu pentru ca, împreună cu echipa Succes, să participe la acţiuni umanitare. Îmbrăcată în costum popular, Andreea Marin a vândut timp de două zile produse din carne la carmangeriile Succes din cele două pieţe importante ale municipiului. O parte din banii încasaţi vor fi folosiţi pentru ajutorarea a două familii din Gorj, care vor avea astfel parte de un Paști îmbelşugat.

Vedeta s-a îmbrăcat în port tradiţional oltenesc şi a vândut produse din carne în carmangeriile Succes din Târgu Jiu. Andreea Marin a spus că a fost ideea ei şi că este încântată de reuşită. „Înainte de întâlnirea Şcoala Mamelor de la Sala Sporturilor, am făcut o nebunie in Piaţa Mare a oraşului: am organizat un târg cu animale pe care mai cu seama copiii le-au putut vedea de aproape, o bucurie pentru cei ce nu au curte sau nu au parte de viaţa la ţara şi nu ştiu ce înseamnă să ai în gospodărie un cocoş, o găină, iepuri, capre, miei, un purcel sau o văcuţă”, a scris Andreea Marin pe pagina de facebook.

Două familii vor avea un Paşti îmbelşugat

Andreea Marin s-a întâlnit în carmangeria Succes cu familia nevoiaşă pe care şi-a propus să o ajute, folosindu-ne de solidaritatea tuturor cumpărătorilor din ultimele două zile. „Cei care au fost serviţi de mine azi, au făcut totodată, prin simplul gest de a cumpăra ceva pentru ei, şi o donaţie (inclusă în preţul produselor, acelaşi ca-n orice zi). Cazul umanitar este cu adevărat impresionant, o familie destrămata, mama aflată la lucru in Italia, alături de băiatul cel mare, în vârsta de 15 ani, iar tatăl fără serviciu, pentru că abia îşi găseşte in sat de lucru cu ziua pe la vecini, rămas singurul sprijin pentru Bogdănel şi Cristina, copii în vârstă de 5 ani si câteva luni si respectiv 6 ani”.

Târgujienii au primit-o cu braţele deschise pe vedeta care s-a lăsat îmbrăţişată de admiratori şi a oferit autografe.

Vizualizări: 219

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: