Angajări la SGA Gorj

Se fac angajări în perioada următoare la Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj. Instituția are nevoie de un contabil șef și de un biolog.

Cele două posturi sunt scoase la concurs de Administrația Națională ”Apele Române”- Administrația Bazinală de Apă Jiu, Craiova.

 Pentru postul de biolog se va organiza concurs pentru ocuparea acestuia pe o perioadă nedeterminată în cadrul Laboratorului de calitate a apelor. Cei care doresc să ocupe acest post trebuie să știe că au nevoie de studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul studiilor biologice și nu au nevoie de vechime în muncă sau în specialitatea studiilor. Dosarele se depun până pe data de 6 aprilie, iar proba scrisă a concursului este programată în data de 13.04.2023.

Și postul de contabil șef la S.G.A Gorj va fi ocupat tot pe o perioadă nedeterminată, iar candidații pentru această funcție de conducerea trebuie să aibă studii economice, vechime în muncă și în specialitatea studiilor de minim 5 ani dar și cunoștințe de operare PC.. Dosarele se depun până pe data de 10.04.2023, iar proba scrisă va fi pe 13 aprilie.

Vizualizări: 1,890

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: