Angajări la spitalul din Rovinari

Oportunitate de angajare la Rovinari. Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan“ din localitate organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a patru funcții contractuale vacante. Unitatea medicală caută să angajeze 2 infirmiere cu studii medii, pentru Secția Medicină Internă, dar și pentru Compartimentul Cronici. De asemenea, spitalul face selecție pentru 2 posturi de îngrijitor curățenie, cu studii generale, acestea fiind disponibile la Secția Chirurgie Generală, respectiv la farmacia unității.

Candidații la postul de infirmier trebuie să aibă diplomă de bacalaureat, să fi absolvit un curs de infirmieră, dar și să aibă o vechime în specialitatea studiilor absolvite de cel puțin 6 luni. Pentru posturile de îngrijitor curățenie, candidații trebuie să fie absolvenți studii generale, iar vechimea în domeniu nu reprezintă o condiție pentru înscrierea la concurs.

Cei interesați să participe la selecție pot depune candidaturile până în data de 6 mai. Concursul va debuta în data de 13 mai, cu proba scrisă. Interviul a fost programat pentru data de 17 mai.

Vizualizări: 3,431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: