Angajări la un liceu din Gorj. Nu se cere vechime!

Colegiul „Mihai Viteazul” din Bumbeşti Jiu face angajări la început de an. Nu mai puţin de cinci posturi sunt scoase la concurs, pentru persoanele cu studii medii şi fără vechime. Concursurile au loc la finele lunii ianuarie.

Îngrijitor, pedagog şcolar, bibliotecar, supraveghetor noapte şi şofer sunt posturile vacante la liceul din oraşul Bumbeşti Jiu. Persoanele cu studii medii şi fără vechime îşi pot depune deja dosarele. De pildă, postul de bibliotecar este cu jumătate de normă şi pe perioadă determinată. Se cer studii medii, calificare de bibliotecar şi competenţe de comunicare. Concursul are loc în perioada 22-24 ianuarie. Tot cu jumătate de normă, dar pe perioadă nedeterminată, sunt şi posturile de supraveghetor noapte şi pedagog şcolar. Cine are disponibilitate de lucru pe timpul nopţii şi noţiuni de comunicare în relaţii publice pot participa la concursurile ce au loc în intervalul 29 ianuarie-1 februarie.

Postul de îngrijitor este pe perioadă nedeterminată, termenul limită de depunere a dosarelor fiind 12 ianuarie. În schimb, postul de şofer - categoria D este cu sfert de normă. În acest caz, proba scrisă şi interviul sunt programate în 29 şi respectiv 31 ianuarie.

Vizualizări: 4,332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: