Angajat al primăriei Mușetești, decedat la serviciu

Un angajat al primăriei Mușetești a murit vineri, 16 martie, în timp ce se afla la serviciu. Sorin Bușoi avea doar 54 de ani și a decedat în urma unui infarct.

Sorin Bușoi este din Mușetești și lucra ca inspector superior la primărie. Vineri, bărbatul a început să se simtă rău, pe când se afla la muncă. A mers până la mașina personală, acolo unde a și fost găsit de colegii săi, care imediat au dat alerta. Vestea a picat ca un trăsnet asupra angajaților primăriei Mușetești. ”Colegul nostru a făcut infarct. Avea probleme cu inima, a mai făcut un infarct acum câțiva ani. Era cu două stent-uri din câte am înțeles de la familie. Era la serviciu. S-a dus până la mașină. L-am găsit în mașină. Să-și ia pastilele, probabil. Suntem cu toții în șoc. Nu ne așteptam”, a declarat Cosmin Băban, primarul comunei Mușetești.

Două ambulanțe s-au deplasat la fața locului. Medicii de pe salvare au încercat să-l resusciteze preț de mai bine de o oră, însă nu au reușit să-l salveze pe funcționarul primăriei.  La fața locului a ajuns și o echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Gorj, dat fiind faptul că decesul s-a produs la locul de muncă.   

Sorin Bușoi era căsătorit și avea doi copii. ”Am lucrat cu Sorin timp de 12 ani. Era un băiat deosebit, din toate punctele de vedere. A fost un coleg bun, un om bun, un profesionist. Fata lui este căsătorită, băiatul este student pe la Timișoara. Toată lumea este șocată, am rămas toți blocați”, a spus Ion Ciobea, fostul primar al comunei Mușetești.

Vizualizări: 9,794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: