Angajaţii de la Pandurii, neplătiţi de trei luni. Intră în concediu fără plată!

Vremuri grele pentru angajaţii de la Pandurii. De anul viitor, vor intra în şomaj sau în concediu fără plată. Sunt planurile administratorului special, Marin Golea, care spune că nu are buget pentru anul 2018. Golea îi arată cu degetul chiar pe asociaţii care au refuzat să mai sponsorizeze clubul deşi au semnat angajamente de plată.

De la 1 ianuarie 2018, toţi angajaţii de la Clubul Pandurii vor rămâne neplătiţi. Deja, aceştia mai au de primit aproximativ trei salarii. Din luna septembrie, nu au mai văzut niciun ban. Marin Golea, administratorul special al clubului, a comentat situaţia pentru Pandurul: „Încercăm să căutăm bani pentru a plăti salariile angajaţilor şi jucătorilor pe lunile octombrie, noiembrie şi jumătate din septembrie. Nu am acum bani. Sper să intre, zilele astea, 8.400 de euro de la UEFA. Să vedem din participarea în Cupa României ce bani ne vin. Mai e un milion să se împartă la echipe. Ar mai fi şi de Dinamo pentru Anton, în jur de 20 de mii de euro. Aş mai avea şi pe Unguruşan, 60 de mii, dar mai are un termen luna asta. Să vedem. Avem termen cu falimentul şi sper ca judecătorul sindic să amâne din nou. Pentru anul 2018, eu nu am buget. Am atenţionat că, de la 1 ianuarie, am să bag angajaţii în concediu fără plată sau şomaj”.

 Golea: Asociaţii sunt vinovaţi pentru retrogradare

Golea ştie şi cine sunt vinovaţii pentru ce s-a întâmplat la Pandurii. Asociaţii! Asta pentru că au refuzat să mai cotizeze la club. Dacă nu ar fi sistat sponsorizarea, altfel ar fi stat lucrurile, susţine Golea. „Clubul a produs bani. De la 1 noiembrie, anul trecut, nu am primit decât o sponsorizare de 10 mii de lei de la Artego. Dacă asociaţii ar fi plătit contribuţiile, nu am fi căzut în liga a doua. Am fi avut un ianuarie 2017 mult mai bun. Am fi avut bani să aducem jucători mai buni, nu cu o medie de 3.700 de lei, ca la mineri. Atâta le-a făcut salariile, da? În vară, la fel, când am început în Divizia B, trebuia să aducem jucători mai buni. Dacă am fi avut bani, nu eram acum la coada clasamentului”, a mai declarat Marin Golea.

 Aşteaptă şi decizia Primăriei Târgu Jiu

Dintre toţi asociaţii clubului, speranţele mai rămân doar în Primăria Târgu Jiu. Deja, după Artego, Consiliul Judeţean Gorj şi Complexul Energetic Oltenia ar putea dispărea de pe tricoul fotbaliştilor şi, implicit, din Adunarea Generală a Asociaţilor. „E clar că asociaţii nu au vrut să se mai implice. Pare că au planul făcut. M-a surprins plăcut domnul Aurel Popescu. Mi-a spus că primăria nu poate să se retragă. Au contract de comodat, stadionul se va face, echipa trebuie să joace. Am rămas impresionat de atitudinea dumnealui. Ceilalţi au încercat să mă intimideze. Şi când primea clubul bani de la UEFA, acţionarii nu plăteau toată contribuţia. Dar atunci nu erau probleme de acest fel. Veneau bani de la UEFA şi nu mai era nevoie de bani. Sumele pe care le datorează acum acţionarii sunt scoase din contabilitate. Cu cât s-au angajat şi cât au plătit până acum. Eu le-am spus că voi ieşi în presă şi voi spune. Parcă premeditat nu au dat banii!”, a fost acuzaţia lui Golea.

Vizualizări: 1,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: