Angajaţii de la Polaris, din uşă-n uşă după bani

Societatea de salubritate încă nu a reuşit să recupereze datoriile de la târgujieni. Firma Polaris a anunţat că va trimite echipe la uşile datornicilor. Numai de la asociaţiile de proprietari din oraş, Polaris are de recuperat peste 2 milioane de lei.

După semnalul de alarmă tras la finalul anului trecut odată cu sistarea ridicării gunoiului din oraş, firma de salubritate a mai încasat din banii pe care îi datorau asociaţiile de proprietari. Chiar şi-aşa, în continuare, sunt datorii importante.

„La asociaţii, sunt 22 de miliarde lei vechi de recuperat. Ne zbatem de trei ani să recuperăm. Am sistat anul trecut ridicarea gunoiului menajer. S-a făcut un pas, dar un pas mic. Noi avem rugămintea ca oamenii să înţeleagă că trebuie să plătească datoriile”, a explicat directorul Polaris Târgu Jiu, Ion Pătraşcu, la Radio Accent.

Pentru că nu încasează bani, firma nici nu poate continua investiţiile. Directorul Polaris a anunţat că avea în plan să mai monteze platforme subterane în oraş, dar nu sunt bani de investiţii. „Vom face echipe, vom merge la fiecare asociaţie, iar dacă asociaţia doreşte, noi vom merge şi la cetăţeni, pe scări. Vom merge să încercăm să recuperăm din aceşti bani. Sunt mulţi bani. Dacă am avea acei bani, am putea recupera în oraş. Voiam să introducem încă 60 de platforme subterane în Târgu Jiu. Era altceva. Nu mai era atâta mizerie. Nu putem face asta pentru că avem încă de recuperat foarte multe datorii. Aşa am fi avut peste 80% din oraş dotat cu platforme subterane. Avem nevoie să recuperăm aceşti bani”, a mai spus Ion Pătraşcu.

Vizualizări: 619

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: