Angela Merkel îl vrea pe Predoiu primar

Preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundenstag, Gunther Krichbaum, a declarat, joi, că îl susţine pe Cătălin Predoiu la Primăria Capitalei, afirmând că susţinerea sa este „expresia dorinţei” CDU şi a Angelei Merkel şi că Germania este interesată de lupta împotriva corupţiei.

"Ne cunoaştem de ani de zile, aşa. Puteţi fi foarte siguri că tot ce spun acum despre România este expresia dorinţelor grupului parlamentar din care fac parte CDU şi, ca să răspund la întrebarea dumneavoastră, este şi expresia dorinţei doamnei Merkel", a declarat preşedintele Comisiei pentru afaceri europene din Bundenstag, Gunther Krichbaum, la Bucureşti, întrebat dacă susţinerea declarată pentru candidatul PNL la Primăria Capitalei este expresia dorinţei grupului parlamentar din care Gunther Krichbaum face parte sau chiar a cancelarului german, Angela Merkel.

Gunther Krichbaum a afirmat că liberalul Cătălin Predoiu poate garanta existenţa statului de drept care este de interes major pentru investitorii germani.

Vizualizări: 1,816

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: