Antrenori neplătiţi de zece luni. „Nu ne mai prezentăm la meciuri”

Veşti triste vin de la Centrul de Copii şi Juniori de la Pandurii Târgu Jiu. Antrenorii sunt neplătiţi de zece luni, iar autorităţile sunt pur şi simplu incapabile să rezolve problema, deşi promisiunile nu au lipsit. „Situaţia este pur şi simplu tragică”, a spus Constantin Andriucă, antrenor la Centrul de Copii şi Juniori de la Pandurii Târgu Jiu. „Simţeam de câteva luni că Pandurii este într-o moarte clinică. Lucrurile s-au agravat. Domnul Emil Dică vrea să rezolve problemele, dar nu are putere. Ni s-a promis că ni se bagă un salariu, a doua zi ne-au dat 400 de lei, o restanţă pe luna august. Ne dăduse înainte cu o lună 700 de lei tot din salariul din august”, a spus Andriucă la Accent TV.

Andriucă a spus că antrenorii au semnat la începutul săptămânii o hârtie prin care au cerut rezolvarea problemelor, dar au primit ameninţări. „Dacă nu primim cel puţin trei salarii până vineri, nu ne prezentăm la jocuri”, a spus Andriucă, precizând că joi va fi o discuţie cu administratorul special de la Pandurii, Marin Golea.

Andriucă a spus că părinţii s-au oferit să strângă bani să plătească ei antrenorii, dar lui nu i se pare normal să se ajungă aici. (A.A.)

Vizualizări: 1,372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: