Antrenorul de la Pandurii crede că va fi arestat la domiciliu

Consternare la Pandurii. Antrenorul Edi Iordănescu a fost din nou suspendat o etapă, pentru faptul că a dat indicații jucătorilor, în pauză, la un alt meci la care a fost suspendat. Acum va sta în tribune la meciul cu Steaua. „Nu stiam că provoc atâta panică. Poate, în viitor, voi fi arestat la domiciliu pe perioada jocurilor !”, a spus Iordănescu.

Conducerea Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu se declară consternată la aflarea deciziei de suspendare a antrenorului Edward Iordănescu, înaintea meciului pe care echipa îl va disputa cu Steaua București în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii I Orange.
Decizia Comisiei de Disciplină a FRF este considerată surprinzătoare iar clubul Pandurii Târgu Jiu va încerca să o conteste, în condiţiile în care, acelaşi comportament l-au avut şi antrenorii echipelor FC Botoșani, ACS Poli Timișoara sau Viitorul Constanța – cazuri prezentate în mass media.
Pe lângă coincidența stranie pe care o aduce decizia de astăzi, asigurând egalitatea pe banca tehnică la partida dintre Steaua și Pandurii Târgu Jiu, considerăm că penalitatea dispusă pentru antrenorul Edward Iordănescu, respectiv 40.000 lei, este una exagerată, arată clubul Pandurii.

Vizualizări: 2,264

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: