Apel disperat. Caută donatori pe Facebook!

Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) din Târgu Jiu face un apel către toţi gorjenii care pot dona sânge. În acest sens, reprezentanţii centrului au creat un eveniment pe Facebook „Donează! Dă o şansă vieţii”, în care îi îndeamnă pe gorjeni să doneze în perioada 25-29 septembrie, indiferent de grupa de sânge pe care o au. „Vă aducem la cunoştinţă că rezerva de sânge a CTS Târgu Jiu este din nou la cote de avarie, mai ales la AB+, viața semenilor noștri fiind pusă în pericol. Facem un apel de suflet, rugându-vă să vă alăturați echipei noastre, așa cum ați făcut-o de multe ori, dovedind că sunteți oameni pentru oameni. Avem nevoie de dumneavoastră, indiferent de grupa de sânge 0, A, B sau de Rh”, este îndemnul pe care îl lansează cei de la Centrul de Transfuzii Sanguine Târgu Jiu.

Reprezentanţii CTS Gorj vorbesc şi de beneficiile pe care le au donatorii: consult medical şi analize gratuite, şapte tichete valorice şi 50% reducere la abonamentul Transloc. Donatorii trebuie să aibă între 18 şi 50 de ani şi o greutate corespunzătoare, să nu consume alcool şi alimente grase cu 24 de ore înaintea donării, să nu sufere de boli cronice sau autoimune şi să nu fi suferit intervenţii chirurgicale sau stomatologice în ultimele şase luni.

Sub sloganul „Sângele este medicamentul pe care nu-l poţi cumpăra cu bani”, reprezentanţii centrului din Târgu Jiu aşteaptă cât mai mulţi gorjeni să se alăture campaniei.

Vizualizări: 599

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: