Arbori mutilați la Târgu-Cărbunești. „Ce rușine!”

Dorel lovește din nou! Mai mulți arbori din Târgu-Cărbunești au fost toaletați în cadrul acțiunilor autorităților pentru curățenia de primăvară. Toate bune și frumoase, până când locatarii au rămas îngroziți de forma dată pomilor. Au fost tăiate toate crengile, toată coroana și lăsate doar tulpinile. „I-au dezbrăcat de tot”, a spus un localnic din zonă.

„Așa știu ei să tundă copacii. Ce rușine”, a scris un internaut ca răspuns la o postare a unui bărbat din Târgu-Cărbunești, revoltat pe imaginea din fața blocului. „Părerea mea este că au fost tăiați în bătaie de joc de cineva care nu are habar cum trebuie făcută o astfel de lucrare. Rușine celor care decid astfel de lucrări fără cap și fără respect față de natură”, a adăugat un alt locatar din Târgu-Cărbunești.

Astfel de exemple au fost scoase în evidență și în Târgu Jiu. „Priviți cum au tăiat toți pomii pentru a usca hainele în fața blocului. Este strigător la cer să facă așa ceva! Trăim într-o Românie bolnavă”, a scris un târgujian pe Facebook. (A.A.)

Galerie foto



Vizualizări: 2,346

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: