Arest la domiciliu pentru patru scandalagii

Patru tineri au primit mandate din partea Judecătoriei Târgu Jiu de plasare a lor în arest la domiciliu, asta după ce, până acum, au fost anchetaţi şi judecaţi sub control judiciar. Aceştia nu au respectat însă restricţiile ce le-au fost impuse de oamenii legi şi aşa au ajuns să se trezească acum că nu mai au voie să plece de acasă şi că, în plus, poliţiştii pot da oricând buzna peste ei pentru a vedea dacă sunt sau nu la domiciliu.

Laurenţiu Daniel Niţişoară, Nicolae Robert Roncea, Nicolae Frunzaru şi Vasile Daniel Gurgui sunt trimişi în judecată alături de alţi trei scandalagii pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Pentru ei, instanţa a dispus înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestului la domiciliu, măsură care dacă nu va fi respectată va fi înlocuită cu cea mai dură posibilă, cea a arestului preventiv. Ei pot să plece de acasă doar când sunt chemaţi la instanţă pentru audieri. În rest, au în continuare de respectat o serie de restricţii, inclusiv aceea de a nu lua legătura cu mai mulţi martori din dosar.

Decizia judecătorilor gorjeni nu este definitivă deocamdată, ea urmând să fie pusă în aplicare doar după ce sunt epuizate toate căile prin care poate fi contestată. (G.I.)

Vizualizări: 844

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: