Arestat pentru 11 furturi din locuinţe

Un rovinărean de 22 de ani a fost arestat pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Acesta este suspectat că se face vinovat de11 spargeri date în locuinţe din Târgu-Jiu, prejudiciul creat de acesta fiind de aproximativ 80.000.

Rovinăreanul a fost oprit în trafic pe DN 67 în localitatea Băleşti şi s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere. A fost condus la poliţie pentru investigaţii suplimentare şi atunci oamenii legii au stabilit că  acesta este suspect în comiterea mai multor furturi, având ca mod de operare forţarea şi escaladarea ferestrelor cu geam termopan de la parterul imobilelor.

Cu ocazia controlului autoturismului a fost găsită suma de 1.000 euro, peste 2.500 lei, bonuri valorice şi un rucsac, bunuri şi valori a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către suspect.  “Urmare a probatoriului administrat  poliţiştii au stabilit că suspectul, în perioada 03.08.-05.10.2012, a comis un număr de 11 furturi din locuinţă de pe raza  municipiului Târgu-Jiu, de unde a sustras mai multe bunuri, bijuterii şi sume de bani, a căror valoare a fost estimată la suma de peste 80.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat parţial urmând a fi restituit părţilor vătămate”, a declarat George Neagoe, purtător de cuvânt IPJ Gorj.    

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Suspectul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pe o perioadă de 24 de ore, iar magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe numele suspectului pentru  perioadă de 29 de zile.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: