Artistă cerută de soţie la Rânca, într-o zi cu vreme rea

Frig, lapoviţă şi viscol la Rânca, într-un hotel gol. Aceasta a fost atmosfera în care a fost cerută de soţie cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin. Gorjeanca şi soţul ei Marcel Toader au rememorat evenimentul într-o emisiune televizată.

Maria Constantin și Marcel Toader au fost invitați la emisiunea „2k1”, prezentată de Mirela Boureanu Vaida la Antena 1, unde au povestit cum s-au cunoscut. „Noi ne-am cunoscut la un eveniment, la Târgu-Jiu. Eu cântam. Și am avut un admirator principal din toată sala respectivă. A venit la mine și m-a felicitat pentru vocea superbă pe care o am”, a povestit Maria Constantin.

Partenerul ei de viață, Marcel Toader, a completat-o: „M-am uitat la ea. În primul rând la talie. Zic: în folclor, cineva care are talie, în sfârșit. Pentru că în folclor nu prea există femei cu talie. Acum, trebuie să mai aibă și voce, pentru că eu mă pricep foarte bine la cântat, am ureche muzicală. Și s-a apucat să cânte și a terminat cu «Lie, ciorcârlie». Și atunci am zis: ea e. După spectacol, m-am dus la ea și i-am zis că dacă vine la București, ăsta e numărul meu de telefon, dă-mi un telefon și mai stăm de vorbă. Și a venit și n-a mai plecat”.

„Și am venit și n-am mai plecat, adică am plecat împreună. Am plecat împreună la Rânca, unde am primit și un cadou, un frumos inel cu safir și briliante. M-a dat pe spate, recunosc. Acolo a fost și cererea în căsătorie”, a mai dezvăluit Maria Constantin. „Eram doar noi singuri în hotel. Și bătea un vânt, lapoviță… A doua zi când ne-am trezit, zăpadă și totul alb. Am zis că profit de ocazie să îi dau inelul și să o cer în căsătorie. Și asta am făcut. Vreau să vă spun că tot ceea ce se spune rău despre noi, pe mine nu mă afectează absolut deloc, pentru că am trecut prin atât de multe lucurui în viața mea, încât nu mă mai afectează răutățile astea. Noi ăștia suntem și mergem pe același drum”, a încheiat Marcel Toader.

Galerie foto


Vizualizări: 7,732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: