Artişti din Gorj, pe meleaguri americane

Mai mulţi artişti din judeţul nostru se află în aceste zile peste Ocean. Unii pentru a se relaxa, după un an plin de muncă, în timp ce alţii au programate spectacole pentru comunităţile de români din ţara făgăduinţei.

Interpreta de muzică populară Olguţa Berbec este în vacanţă. Solista Ansamblului Profesionist „Doina Gorjului” îşi petrece concediul în cel mai populat stat american, California. Ea şi soţul său, Remus Novac, au mers în oraşul Fresno. Acesta se găsește în Central Valley, unul din locurile cele mai scumpe atât din California, cât și din Statele Unite. Îndrăgita artistă a postat pe pagina sa de socializare o fotografie din vacanţă, în care apare ţinând în mâini un căţeluş.

Olguţa Berbec nu este singura artistă care se află în aceste momente în SUA. Acolo se află şi membrii formaţiei de petrecere Triton, de la Ţicleni. Artiştii gorjeni se află peste Ocean încă de la sfârşitul anului trecut, fiind invitaţi să cânte pentru comunităţile române din diverse zone. Recent au mers şi la New York, unde au vizitat sediul central al Organizaţiei Naţiunilor Unite. Membrii Triton au imortalizat această vizită, fotografiindu-se în camera secretă a sediului ONU, acolo unde au acces doar preşedinţii statelor membre.

Şi solistul Emil Badea se află în State, la Washington. „Am fost invitat să cânt în cadrul unor evenimente private, la români. Am fost foarte bine primit. Am purtat discuții ca în viitor să organizăm și alte spectacole aici”, a spus interpretul de muzică populară.
Cu această ocazie, Emil Badea a obținut și un contract de colaborare de lungă durată, important pentru casa sa de discuri, Emi Events Music. Mai exact, CD-urile sale și ale artiștilor colaboratori vor ajunge peste Ocean, la comunitățile de români.

Galerie foto




Vizualizări: 2,481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: