Artişti renumiţi la Zilele Oraşului Turceni

Parade,  muzică de calitate şi voie bună la Zilele Oraşului Turceni! Pentru acest week-end autorităţile locale au conceput un program pe gustul tuturor. Printre artiştii care vor concerta la Turceni se numără: Gheorghe Turda, Maxim, Vescan, Lidia Buble, Dorian Popa şi Alina Eremia. De asemenea, duminică, va avea loc atât o paradă a portului popular, cât şi o paradă de maşini de epocă. Manifestările dedicate Zilelor Oraşului Turceni se vor încheia cu un show de lasere. 

Gorjenii din Turceni vor sărbători în acest week-end Zilele Oraşului. Autorităţile locale au pregătit un program diversificat pentru această nouă ediţie. Manifestările vor debuta sâmbătă, 23 iulie, cu un spectacol „Tip Top Minitop”, pentru copii cu vârste între 2 şi 6 ani şi vor continua cu concursuri de fotbal şi tir airsoft. În jurul orelor prânzului va fi organizată o expoziţie cu maşini de epocă. Spre seară, după festivalul-concurs de muzică populară pentru copii şi tineret „Pe dunghiţa Jiului”, vor concerta interpreta de muzică populară Cornelia Tică, Sandra N, trupa Maxim şi Vescan. Duminică, manifestările vor debuta încă de la ora 6 dimineaţa, cu un concurs de pescuit, pe lacul Murgeşti. Începând cu ora 17.00, vor avea loc paradă a portului popular şi parada maşinilor de epocă.  Seara, de la ora 20.30, Gheorghe Turda îi va delecta cu cântecele lui pe iubitorii de muzică populară. După ora 21.00, pe scenă vor urca Lidia Buble, Dorian Popa şi Alina Eremia. Manifestările dedicate Zilelor Oraşului Turceni se vor încheia cu un show de lasere.

PREGĂTIRI

Autorităţile locale speră ca manifestările să fie pe gustul tuturor. „În premieră, Zilele Oraşului vor avea loc la Amfiteatrul de vară, obiectiv creat special pentru asemenea evenimente. Sper ca programul conceput de noi să fie pe placul gorjenilor din Turceni şi nu numai”, a declarat Cristina Cilibiu, primarul din Turceni.         

Vizualizări: 1,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: