Asistaţii de Bîlteni, în excursie la Vâlcea

Asistaţii de Bîlteni, în excursie la Vâlcea

Un grup de 40 de tineri instituţionalizaţi la Complexul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihică Bâlteni au vizitat ieri Mânăstirea Horezu şi Mânăstirea Polovragi. Transportul acestora a fost asigurat, prin sponsorizare, de către o societate comercială. În fiecare an, persoanele instituţionalizate beneficiază de câte o excursie. (D.M.)

Reducerile, în atenţia OPC-ului

Inspectorii Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Gorj au sancţionat 10 agenţi economici din Târgu Jiu, care anunţă reduceri, dar de fapt consumatorii sunt păcăliţi. Aceştia pun pe etichete doar preţul vechi, sau menţionează 2 preţuri fără a evidenţia care este cel nou.
Valoarea amenzilor aplicate s-a ridicat la circa 14 500 lei. (D.M.)       

Amenzi de peste 100.000 lei

Garda Financiară Gorj a aplicat în perioada 6-12 septembrie amenzi în valoare de 95.100 lei şi a confiscat bunuri în valoare de 38.417 lei, totalul amenzilor aplicate şi a sumelor de bani supuse confiscării ridicându-se la 133.517 lei. (A.A.)

Închisă pentru lipsa casei de marcat

Unei firme de reparaţii auto din Padeş i-a fost sistată activitatea în urma controalelor efectuate de comisarii Gărzii Financiare Gorj. Aceasta nu avea dotat service-ul auto cu aparat de marcat electronic fiscal, motiv pentru care a fost închisă până când va fi dotată cu casă de marcat. (A.A.)

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: