Aspirina, soluția pentru mai multe probleme

Aspirina poate fi de mare ajutor în gospodărie, de la curățenie până la grădinarit sau chiar pentru rețete de înfrumusețare. Iată ce poți face cu aspirina:

Scapă de petele de transpirație de pe haine. Zdrobiți câteva pastile de aspirină și amestecați-le cu apa până se formează un fel de pastă. Aplicați peste suprafața pătată și lăsați-o să acționeze câteva minute dupa care spălați.

Aspirina rezolvă și problema părului decolorat. Dizolvă 6-8 aspirine într-un pahar cu puțină apă apoi aplicați compoziția pe păr. Lasați să acționeze 10 minute și clătiți. Repetați tratamentul de câteva ori pentru a vedea rezultate.

Dacă aveți probleme cu mătreața, zdrobiți 2 aspirine și adăugați-le șamponului pe care îl folosiți. Dar, atenție, șamponul să nu fie anti-mătreață.

Daca aveți probleme cu acneea, atunci zdrobiți câteva aspirine și amestecați-le cu apa pentru a forma o pastă. Aplicați-o peste cosuri și lăsați-o câteva minute și apoi clatiti cu grija. Coșurile încep să dispară în urma acestui tratament care este la fel de eficient și pentru înțepăturile de insecte.

O asprină zdrobită și adăugată într-un recipient cu 4 litri de apă face minuni în gradină. Ajută plantele să lupte mai eficient împotriva bolilor specifice, cresc mai robuste, rădacinile și tulpinile sunt mai solide, iar fructele sunt mai mari.

Vizualizări: 4,620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: