Atacanţii pandurilor au început să şi marcheze

Problema cea mai mare a celor de la Pandurii a fost până recent atacul. Aceasta pare să îşi fi găsit rezolvarea după venirea lui Grigoraş. Antrenorul se plângea chiar de când a venit la Târgu Jiu că nu are jucători de atac, la un moment dat rămânând la echipă doar cu Apostu şi tânărul de 18 ani Voinea.

Apostu şi-a făcut datoria şi are patru goluri marcate deja pentru echipă deşi nu a jucat foarte mult timp. De la începutul returului, s-a rezolvat problema atacului prin aducerea sub formă de împrumut a lui Lemnaru, de la U Cluj, dar şi revenirea „fiului risipitor”, Jaka Stromajer. Lemnaru a marcat constant în meciurile amicale, iar de câteva etape înscrie  meci de meci pentru echipă, având deja trei reuşite cu cea de la Timişoara.

Stromajer, revenit fără a fi făcut pregătirea de iarnă cu echipa, are deja în retur tot atâtea goluri cât a marcat în ultimii trei ani pentru Pandurii. Şi Vranjes care joacă ofensiv a ajuns la trei goluri marcate în ultimele patru partide, ceea ce face ca Grigoraş să nu mai aibă motive de îngrijorare. „E o bucurie specială pentru mine că au marcat ambii atacanţi în ultimele partide. Pentru că sunt adeptul jocului ofensiv şi îmi place golul”, a spus antrenorul  care se bucură pentru ambii atacanţi câştigaţi în retur: „Mă bucur pentru Lemnaru şi Stromajer care meritau să marcheze pentru că erau în creştere de formă. S-a văzut că au avut evoluţii bune şi mă aştept să fie la fel şi în continuare. Prin evoluţiile lor bune putem să avem şi noi zile mai liniştite pentru a ne gândi la viitorul acestei echipe”.

Creşterea din jocul echipei, urcarea din clasament şi trecerea deasupra linie retrogradării se datorează şi celor 11 goluri reuşite de atacanţi în „era Grigoraş”. (C.D.)

Vizualizări: 132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: