Au început înscrierile la Palatul Copiilor. Un nou cerc gratuit

Palatul Copiilor a dat startul înscrierilor pentru anul școlar 2017-2018. Copiii și tinerii cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani pot opta pentru unul  dintre cele 53 de cercuri organizate în Târgu Jiu, dar şi în județ. Solicitările pot fi depuse până în data de 1 octombrie.

Palatul Copiilor vine în întâmpinarea copiilor și tinerilor din Târgu Jiu cu 23 de cercuri artistice, tehnice sau sportive precum: studii europene, dansuri populare, muzică folk, etnologie, informatică, matematică aplicată în tehnica de calcul, dans modern, gimnastică aerobică, protecția mediului, radiogoniometrie, pictură pe șevalet, muzică ușoară, tenis de masă, cenaclu literar, oratorie și dezbateri, etc. Înscrieri se fac și la secțiile Palatului Copiilor din Motru, Rovinari, Novaci, Bumbești Jiu și Târgu Cărbunești.

„Nu refuzăm pe nimeni”

„Au început înscrierile la Palatul Copiilor, deja avem câțiva părinți care așteaptă. Am făcut un program de serviciu astfel încât este asigurată prezența unui profesor care să-i îndrume pe părinți începând cu orele 8 și până la orele 18. Toți elevii care doresc să se înscrie la Palatul Copiilor sunt cu drag primiți la toată paleta cercurilor care funcționează și anul acesta. Toți cei care doresc să vină sunt așteptați, nu refuzăm pe nimeni”, a declarat Ionuț Popescu, director adjunct la Palatul Copiilor Târgu Jiu.

Cerc nou

De anul acesta va funcționa și un nou cerc la Târgu Jiu, susținut de profesorul Maria Pistrițu. Este vorba de cercul de relații internaționale. „Elevii ar trebui să vină deoarece este un domeniu nou care are aplicabilitate în multe alte domenii. Vom totaliza cunoştinţe de cultură civică, de istorie, pentru că trebuie să aprofundăm contextul intern, ca mai apoi să vorbim de contextul extern. Materia Relații Internaționale este înrudită și cu altele predate de colegii mei profesori de aici”, a precizat profesorul Maria Pistrițu.

Vizualizări: 7,004

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: