Au pierdut la limită meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea  

CSM Târgu Jiu a pierdut, la limită, scor 23-24, confruntarea de miercuri seară cu SCM Râmnicu Vâlcea. La pauză, gorjencele au condus cu 11-10 dar au pierdut pe final de meci partida din etapa a 8-a din Liga Florilor.

CSM Târgu Jiu a revenit pe teren propriu, la Sala Sporturilor, la aproximativ două luni de la ultimul meci. Numeroși suporteri și iubitori de handbal au luat cu asalt sala care a fost aproape plină la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea. Suporterii gorjeni, dar şi galeria echipei oaspete, au creat o atmosferă incendiară în sală și au asistat la un spectacol handbalistic de excepţie, la care au contribuit din plin cele două formaţii.

CSM Târgu Jiu şi-a măsurat forţele cu una din echipele tari ale campionatului, SCM Râmnicu Vâlcea, fostă campioană a României şi reprezentantă a ţării noastre în competiţiile europene. Handbalistele lui Liviu Andrieş nu au ţinut cont de palmaresul şi numele adversarei și au jucat cu mult curaj, cu ambiţie, cu determinare. Fetele au fost la cârma partidei mai bine de 50 de minute şi puţin le-a lipsit să scoată şi un rezultat pozitiv, fiind învinse pe final de meci.

Vizualizări: 992

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: