Aurel Popescu: Mă interesează să fie linişte la Pandurii!

Situaţia de la Clubul Pandurii Târgu Jiu rămâne în continuare incertă în ceea ce priveşte revenirea lângă echipă a fostului preşedinte Eugen Pîrvulescu. Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu, spune că mai important decât asta este starea jucătorilor care se pregătesc marţi de meciul greu cu ACS Poli Timişoara. „Pe mine mă interesează în mod deosebit starea pe care o au în acest moment jucătorii, din punct de vedere psihic, din punct de vedere al liniştii de care au nevoie, pentru că marţi este un meci foarte important pentru noi. Pe noi ne interesează ca Pandurii Târgu Jiu să facă din nou o figură frumoasă şi să ieşim din tensiunea care este în acest moment la club”, a declarat Aurel Popescu, primar interimar la Târgu Jiu.

Întrebat despre contractul lui Eugen Pîrvulescu, Aurel Popescu a declarat: „Ştiu că s-a semnat un contract, nu cunosc mai multe detalii, am discutat vineri la meci cu domnul Pîrvulescu, mi-a spus că s-a semnat un contract, dar nu am solicitat alte detalii”, a mai spus Aurel Popescu.

Legat de noua lege care permite autorităţilor locale să finanţeze sportul, Aurel Popescu spune că nu este cazul să se grăbească. „Aşteptăm cu mare interes această lege, ne interesează normele de aplicare pentru că trebuie să ştim exact limitele în care ne putem încadra, să vedem dacă putem finanţa şi salarizarea jucătorilor sau putem finanţa doar baze sportive şi alte costuri”, a mai spus Aurel Popescu, primarul interimar al municipiului Târgu Jiu.  

Vizualizări: 583

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: