Autorităţile nu au soluţii reale pentru salvarea Pandurii

Ion Călinoiu a cumpărat şi el 10 abonamente la Pandurii, preluând exemplul consilierilor şi al şefilor de instituţii. Deşi acţiunea va fi extinsă şi la nivelul Primăriei Târgu Jiu, problemele Pandurii nu pot fi rezolvate. Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, spune că se caută soluţii în continuare. Acesta susţine că mai mulţi oameni de afaceri şi-au arătat intenţia de veni în sprijinul echipei.

Ion Călinoiu spune că va dona abonamentele cumpărate de el pensionarilor care sunt suporteri înflăcăraţi ai echipei de fotbal. Călinoiu crede că din primăvară situaţia financiară a echipei se va îmbunătăţi. „Puteţi să vă informaţi şi de la club. Sigur, am cumpărat zece abonamente a 100 de lei bucata. Obligatoriu trebuie găsite soluţii să depăşim această situaţie foarte grea. Din primăvară când va fi pus în funcţiune complexul sportiv, echipa salvată fiind, sunt convins că se va auto-finanţa”, a declarat fostul preşedinte al Consiliului Judeţean.
Călinoiu speră ca iniţiativa Galeriei „Durii” să sensibilizeze Complexul Energetic Oltenia pentru a relua finanţarea fotbalului. „Eu vreau să le mulţumesc tuturor celor care au încercat să ajute echipa. Eu cred că lucru acesta va sensibiliza şi CEO să înţeleagă că fotbalul a fost susţinut de activitatea din minerit şi energie şi nu poate acum la acest nivel de performanţă să-l abandoneze”, spune Călinoiu.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean recunosc că situaţia Pandurii este una extrem de grea. Potrivit preşedintelui Cosmin Popescu, în continuare se aşteaptă sprijin de la oamenii de afaceri din judeţ. „Căutăm soluţii. Nu ştiu exact sumele depuse, dar ştiu sigur că s-au dat bani. Fiecare depune în funcţie de cum îşi dimensionează activitatea economică”, a declarat Cosmin Popescu.

Vizualizări: 726

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: