Autoritățile reanalizează situația de pe strada Victoriei

Comisia de circulație din care fac parte mai multe instituții se va întruni în ședință pentru a discuta referitor la interzicerea opririi vehiculelor, pe un sens de mers, pe strada Victoriei din Târgu Jiu. Conform primarului interimar de la Târgu Jiu, Aurel Popescu, ședința va avea loc luni, 27 februarie, de la orele 9.30. Discuțiile vor avea loc în sala de Consiliu.

Interzicerea opririi mașinilor pe sectorul de la intersecția cu strada 30 Decembrie până la 1 Decembrie 1918, în intervalul orar 07-19, a creat nemulțumiri atât în rândul oamenilor de afaceri, cât și în rândul localnicilor. Polițiștii locali aplică deja amenzi celor care nu respectă semnificația indicatorului, sancțiunea fiind de 2 puncte de penalizare. Patronii spun că în astfel de condiții afacerile lor sunt sortite falimentului, iar locatarii spun că nu au în zonă locuri în care să-și parcheze mașinile.

Aceștia au făcut numeroase petiții, la primărie, Poliția Rutieră și alte instituții abilitate în speranța că autoritățile vor renunța la această măsură. Rămâne de văzut dacă aceste instituții vor ține cont de doleanțele patronilor și locatarilor din zonă. Autoritățile au explicat că au aplicat această măsură pentru a fluidiza traficul în zonă, fiind vorba de cea mai aglomerată arteră din Târgu Jiu.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: