Băcița Marioara Babu, măcinată de durere! "Să fie destinul?"

Marioara Babu, vestita băciță de la stâna Ștefanu de pe Transalpina, are în aceste zile o mare durere. Asta după ce a aflat că un tânăr și-a pus ziua nunții pe 7 octombrie, fix în ziua în care, în 2013, a produs un accident în care și-a pierdut viața un băiat de 21 de ani.

Gheorghe Moian sau Ghiță, cum îi spuneau prietenii, era saxofonist și era fericit că un amic îl lăsase să cânte în locul lui la o petrecere care avea loc la cabana Rusu. A fost însă ultima petrecere din viața lui. Erau cinci în mașina care s-a răsturnat, șoferul băut intrând cu viteză într-o curbă.

Se întâmpla pe 7 octombrie 2013, între timp șoferul fiind condamnat la un an și șase luni de închisoare, cu amânarea executării pedepsei.

Șocul Marioarei Babu a fost că tânărul șofer, care avea 27 de ani la acea vreme, se căsătorește acum chiar într-o zi de 7 octombrie.

Postarea Marioarei Babu

Sa fie o coincidenta? Sa fie destinul? Sa fie ceva dictat de sus? Sa fi tu Ghita dragul meu,care poate ne trimiti un semn sa ne arati ca sti tot ce se intampla in lipsa ta.?
Nu stiu si imi pun o mie de intrebari,cum din 365 de zile calendaristice s-a nimerit ca aceasta nunta sa aibe loc in ziua cand el se ducea la cer?
E o poveste trista care ne.a cernit sufletele la toti care l.am iubit...si nu.l vom uita niciodata cum a pierit intr.un accident imprevizibil probabil asa ia fost scris...

Galerie foto


Vizualizări: 13,491

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: