Badea a fost anunțat de o secretară de funcția de la ISJ Gorj!

Inspectoratul Şcolar Gorj are de vineri inspector general adjunct! Este vorba despre Marius Badea, profesor la Colegiul Comercial “Virgil Madgearu”  şi membru în Partidul Naţional Liberal Gorj. Profesorul de istorie a fost implicat într-un scandal la sfârşitul anului trecut, atunci când directorul Petre Ciungu a fost acuzat că a politizat evenimentele dedicate Zilei Naţionale a României prin invitarea lui Claudiu Săftoiu, pe atunci vicepreşedintele PNL Gorj. Badea a spus atunci că l-a invitat personal pe liberal datorită relaţiilor sale de prietenie.

 

 

Noul adjunct spune că orientarea politică nu îl va împiedica în noua activitate. Cel mai bucuros este Ion Ișfan, care a ramas pe funcția de inspector  general. ”Echipa de conducere de la Inspectoratul Şcolar Gorj s-a completat, a intrat în normalitate. Sunt convins că treaba va merge bine”, susţine Işfan.

 

Chemat la serviciu de secretară!

 

Marius Badea este liberal şi este profesor de istorie la Colegiul Comercial Virgil Madgearu. Acesta este convins ca va avea o colaborare bună cu actualul general şi spune că prima zi de muncă a fost una interesantă şi constructivă. Badea a fost chemat la serviciu de secretariatul instituţiei al cărui şef este. ,,Astăzi dimineaţă (n.r. vineri) am fost sunat de către secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj prin care mi s-a spus că eu voi fi noul inspector şcolar adjunct”, a precizat Badea.

Noul adjunct al ISJ Gorj spune că se aştepta la această numire, deşi se vehiculaseră alte nume pentru această funcţie, unul dintre ele fiind chiar al soţiei fostului vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, Radu Angheloiu. 

 

 

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: