Bălăeţ: Voi încerca să aduc şi fotbalul la CSM, măcar la nivel de copii şi juniori

Clubul Sportiv Municipal din Târgu Jiu va începe să funcţioneze şi din punct de vedere sportiv, în primă fază prin perfectarea unor parteneriate cu entităţi sportive deja existente. Directorul Robert Bălăeţ a declarat că va scoate la concurs  în următoarea săptămână două posturi administrative şi alte două de expert sportiv.

Reporter: Care sunt paşii care se vor face în perioada următoare, după ce s-a aprobat bugetul?

Robert Bălăeţ: Vor trebui angajaţi oameni şi chiar mâine va trebuie să demarăm procedurile de concurs pentru patru posturi, jurist, economist şi doi experţi sportivi, pe handbal şi baschet, pentru că va fi nevoie de ei în perioada următoare.

Rep.: Aţi stabilit care vor fi parteneriatele sportive pe care le veţi încheia?

R.B.: S-au demarat deja discuţiile pentru parteneriate cu Clubul Sportiv Şcolar pe ramura de baschet şi pe această cale ţin să anunţ că baschetul nu va muri la Târgu Jiu, se va face o echipă de seniori care va evolua pentru început în ultima ligă, conform regulamentelor federaţiei de baschet. Parteneriatul cu CSS Târgu Jiu va fi făcut pentru patru grupe de copii şi juniori. La handbal vom avea la feminin o echipă de Liga a II-a şi în plus toate celelalte grupe, respectiv şapte grupe de copii şi juniori, şi vom înfiinţa secţia de volei unde vom avea o echipă de junioare ca să vedem cum va prinde acest sport şi la Târgu Jiu.

Rep.: Când vor începe să şi funcţioneze aceste secţii?

R.B.: Secţiile sportive vor funcţiona din luna iunie, pentru că acum sportivii sunt în competiţii încă, ei joacă deja. Nu putem vorbi de formarea echipelor decât după luna iunie, pentru că atunci încep pregătirile precompetiţionale. Dar 100% Târgu Jiul va avea baschet şi handbal la un nivel de seniori, la care a mai fost în acest sezon şi sperăm să evoluăm bine şi să îmcercăm după un prim sezon să promovăm mai sus pentru că aşa e normal.

Rep.: Deocamdată aveţi doar bani publici, vor fi suficienţi bani pentru a promova cu aceste echipe?

R.B.: Nu o să fie numai bani publici, dar sunt suficienţi acum pentru ceea ce ne-am propus deocamdată. Dar eu vreau mai mulţi pentru că îmi doresc să înfiinţăm şi alte secţii. Nu voi renunţa la ideea de a avea secţie de fotbal, pentru că voi încerca să aduc şi fotbalul la CSM, măcar la nivel de copii şi juniori. Dar nu vor fi numai bani publici, vor veni şi bani din mediul privat, lumea o să vină şi către sport pentru că la CSM va fi o transparenţă totală şi sunt convins că vor veni sponsori alături de noi.

Vizualizări: 1,058

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: