Bălăşoiu, şeful CEO până la selectarea managerului privat

USL nu a făcut nicio schimbare, dar asta nu înseamnă că nu se fac propuneri sau nu se primesc CV-uri. Liberalii şi social-democraţii au fost prea mult timp în opoziţie, iar revenirea la guvernare le arată noi posibilităţi. Unii vor directori de companii, instituţii, iar alţii secretari de stat.  Funcţiile babane sunt în minerit şi energie, iar CV-urile curg. Cu toate acestea, surse politice din USL spun că directorul CE Craiova, Constantin Bălăşoiu, va coordona acest complex până la găsirea managerului privat, undeva în octombrie.

Bălăşoiu va rămâne la coordonarea CE Oltenia până în octombrie, când va fi selectat managerul privat de către o firmă nemţească.

Mai mult, instalarea unui nou guvern aduce din start semne de întrebare legate de continuarea proceselor iniţiate de precedentul cabinet. "FMI doreşte ca noul CEO al CE Oltenia să fie ales cel târziu în septembrie-octombrie. Nu ştiu cât de fezabil este acest termen, dar eu sper ca la acea dată să avem un CEO ales cu oferta acceptată. Este o perioadă tare strânsă pentru că directorii generali au un preaviz de trei luni, plus că acum începe perioada de concedii", a declarat pentru Ziarul Financiar Loreda Dragomir- Theodorescu, country manager pentru România şi Bulgaria în cadrul Kienbaum, care a câştigat contractul pentru aducerea CEO-ului la CE Oltenia.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: