Baldovin a devenit impresar. Muzică italiană la primul lui concert!

Gorjeanul Marius Baldovin şi-a găsit un nou job, pe lângă muzica populară. Acesta şi-a înfiinţat o firmă de impresariat artistic, iar în luna martie va organiza primul concert de muzică italiană la Târgu Jiu, cu Rino Allegretti. Baldovin se declară mulţumit de afacerea sa şi spune că foarte mulţi artişti îi cer să le organizeze spectacole.

Un concert de muzică italiană va avea loc pe data de 18 martie, la Târgu Jiu. Concertul va fi susţinut de Rino Allegretti, la Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”. Organizatorul evenimentului este Marius Baldovin, interpretul de muzică populară, devenit cunoscut în urma show-urilor de pe posturile naţionale de televiziune. Baldovin spune că l-a cunoscut pe Rino Allegretti, la Revelionul Artiştilor de la Vâlcea. „Am organizat Revelionul Artiştilor în Vâlcea, pe data de 6 ianuarie, acolo l-am cunoscut pe domnul Rino Allegretti. Dumnealui m-a contactat în legătură cu o promovare. Am o agenţie publicitară şi de impresariat artistic „Marius Media Group”. Am posibilitatea posibilitatea de a-i promova şi în presă, pentru că deţin un site gazeta modenă.ro”, a declarat Baldovin.

Acesta crede că evenimentul din luna martie va fi unul de succes. „L-am ascultat pe domnul Rino Allegretti şi mi-a plăcut muzica lui. De comun acord cu directorul Cinematografului Sergiu Nicolaescu, am decis să organizăm concertul acolo. Vrem să copleşim Gorjul cu muzica lui italiană, este un artist foarte cunoscut în Italia, îl cunoaşte pe Andrea Bocelli. Am mai organizat spectacole şi pentru alţi artişti, dar este primul concert de muzică italiană. Vrem să organizăm concerte şi la Vâlcea, şi la Craiova”, a precizat Marius Baldovin. Preţul unui bilet la concertul susţinut de Rino Allegretti este de 50 de lei. 

Vizualizări: 2,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: