Balul Îndrăgostiţilor la Shopping City Târgu Jiu

Gorjenii îşi pot petrece cea mai romantică zi din an la mall. De Valentine's Day, la Shopping City Târgu Jiu se organizează Balul Îndrăgostiţilor. Timp de patru ore, Cupidon şi îngeraşii lui vor oferi îndrăgostiţilor momente romantice de neuitat. Nu vor lipsi nici căsătoriile de probă şi fotografiile la minut.

Shopping City Târgu Jiu organizează Balul Îndrăgostiţilor, marţi, 14 februarie, între orele 16:00-20:00. Cuplurile se vor putea căsători pentru 24 de ore, fiindu-le oferite certificate de căsătorie simbolice. Atmosfera va fi una de basm, îndrăgostiţii fiind invitaţi la dans. „Nimic nu e mai romantic decât un dans în doi. Dansul e un alt limbaj prin care comunică îndrăgostiţii, atunci când nu aleg cuvintele”, spun organizatorii balului pe pagina de Facebook.

Îndrăgostiţii vor primi felicitări în formă de inimă şi vor fi provocaţi cu declaraţii de dragoste, fiindu-le oferite cadouri surpriză. Trecătorii îndrăgostiţi vor fi aşteptaţi cu deserturi tot în formă de inimioară. Organizatorii susţin că de la Balul Îndrăgostiţilor se pleacă doar cu cele mai frumoase amintiri. Cuplurile vor beneficia gratuit de fotografii la minut. Pot fi făcute şi poze haioase folosind accesoriile puse la dispoziţie de organizatori. De asemenea, se anunţă o mulţime de surprize irezistibile.

Vizualizări: 1,210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: