Banc cu ardeleni și victime din Oltenia: chiar au greșit stadionul!

”OZN-ul” din Craiova este construit de două firme. Din păcate, românești. Întâmplător, din Ardeal. CON-a și ACI se numesc. Și fiecare a făcut câte jumătate de stadion. Când să se întâlnească, însă, jumătățile nu s-au potrivit. Așa că au făcut chestia asta din poză. 

Mai aveau puțin și dădeau cu puțin scotch sau cu bandă izolieră și gata, ziceau că-i bun.

Ce spun specialiștii? În primul rând, că n-au mai văzut niciodată așa ceva. Normal, bine ați venit în România! În al doilea rând, că nu prea e posibil ca treaba să rămână așa. Asta intuiam și noi. 

E greu de crezut că beneficiarul (Primăria Craiova) va accepta să primească OZN-ul gata stricat. E ca și când ai avea un avion cu o aripă mai sus și mai câș. E puțin probabil să zboare și nu prea-ți vine să pui oameni în el. Pe unele site-uri chiar se vehiculează că bucăți din structură se pot desprinde, din cauza acestei gafe. Practic, în cazul unor furtuni cum au tot fost în ultima vreme, stadionul din Bănie devine o bombă cu ceas.

Amuzant este că CNI și Guvernul României au garantat că stadionul e bine făcut și că ultimul termen (octombrie 2017) va fi respectat. Șansele ca asta să se întâmple sunt, acum, aproape zero. Pentru că nu s-a mai văzut așa ceva decât în comedii, nu se poate face o estimare a ceea ce implică reparațiile și cât ar dura ele. Cele mai optimiste voci speră că totul va fi bine prin primăvară. Din nou, bine ați venit în România! 

Vizualizări: 7,326

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: