„Banca Marin Condescu” a aflat cât îi datorează Pandurii!!

Expertiza contabilă așteptată de luni de zile în dosarul penal în care Marin Condescu este judecat la Slatina împreună cu fostul său adjunct Viorel Temelescu a ajuns în cele din urmă în fața judecătorului de caz.

Expertul care a realizat expertiza şi-a depus concluziile la dosar, acum acestea fiind analizate atât de avocaţii inculpaţilor, cât şi de reprezentanţii Parchetului pentru a vedea dacă pot fi formulate eventuale obiecţiuni. Până când și unii și alții se vor lămuri în privința cifrelor din expertiză, Marin Condescu a aflat câți bani îi mai datorează clubul pe care l-a condus până la sfârșitul lui 2013.

Un document oficial datat 8 decembrie 2015 și provenit din contabilitatea clubului Pandurii arată că în ianuarie 2014 „Banca Marin Condescu”, așa cum e trecut numele celui care a creditat echipa în mai multe rânduri cu împrumuturi făcute în nume personal, mai are de recuperat aproape 180.000 de lei. Hârtia respectivă contrazice astfel în mod evident orice acuzație care îi este adusă lui Condescu în privința banilor pe care i-ar fi luat din visteria clubului și i-ar fi folosit în mod ilegal și în interes personal. Documentul respectiv ar fi putut fi prezentat ieri și în ședința AGA pe care Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia a convocat-o și care însă nu a avut loc, nimeni neputând preciza când va avea loc totuși o asemenea ședință.

Până atunci cei doi inculpați din dosar rămân sub control judiciar, instanța de la Slatina dispunând din nou prelungirea măsurii respective. „Menţine măsura preventivă faţă de inculpaţi. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare pentru inculpaţi şi procuror în ceea ce priveşte măsura preventivă a controlului judiciar. În ceea ce priveşte fondul cauzei: pentru studierea raportului de expertiză contabilă stabileşte termen de judecată la data de 23 februarie 2016”, a decis instanța.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: