Bărbat din Godinești, dispărut de acasă. update: Unde a fost găsit

update, ora 22.00: Bătrânul de 73 ani a fost găsit de echipele de căutare în pădure, între Peștișani și Tismana. Era afectat de frig. La căutări au participat 8 polițiști, 4 jandarmi, 4 angajați ISU și 2 câini de urmă.

Un bărbat de 73 de ani, din comuna Godineşti, a fost dat dispărut de un nepot. Ion Epure a plecat voluntar de la domiciliu, deplasându-se pe jos spre o zonă situată pe dealul satului Pârâu de Vale și până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Persoana are aproximativ 1,60 m înălțime, 75 kg, păr cărunt, tuns scurt, ochi albaștri, ten deschis, corpolent, nu poartă ochelari de vedere. În momentul plecării de la domiciliu era îmbrăcat cu pantaloni scurţi de culoare închisă, un tricou negru cu înscrisuri de culoare alba, iar în picioare purta papuci din cauciuc de culoare albastră

Din primele verificări s-a stabilit că plecarea este voluntară, acesta plecând periodic de la domiciliu, cu scopul de a se plimba, lipsind și 2-3 zile. Este cunoscut cu afecțiuni medicale. Pentru identificarea bărbatului au fost mobilizate efective sporite de polițiști, la acțiune participând și lucrători din cadrul IJJ Gorj și ISU Gorj.

Persoanele care pot da relații pentru identificarea bărbatului să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112, anunță IPJ Gorj.

Vizualizări: 3,610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: