Bătaie domolită de focuri de armă. Trei reținuți!

Polițiștii gorjeni au fost nevoiți din nou să facă uz de arme pentru a aplana un scandal la Târgu Cărbunești, iscat între două familii. Conflictul în care au fost implicate inițial patru persoane, câte două din fiecare familie, a avut loc vineri seara. 

La fața locului au mers mai multe echipaje de poliție, dar și mai mulți membri ai celor două familii. Inițial au fost patru persoane implicate în scandal, dar au venit susținători de ambele tabere.

În timpul intervenției, polițiștii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, nefiind rănită nicio persoană. "Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, s-a stabilit că altercația a avut loc pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi între patru persoane, câte două din fiecare familie. Ulterior, în zonă s-au adunat mai mulți membri ai celor două familii. Starea conflictuală a fost aplanată și persoanele implicate în conflict au fost conduse la sediul Poliției pentru continuarea cercetărilor. Față de un bărbat de 36 de ani, din Târgu-Cărbunești, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a precizat Andrei Lazăr, purtător de cuvânt.

Cercetările au continuat a doua zi, fiind făcute percheziții acasă la persoanele implicate în scandal. Au fost reținute pentru 24 de ore încă doi bărbați de 48 și 26 de ani.

Vizualizări: 2,270

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: