Bătaie în toată regula la un meci de fotbal din Gorj

Protagoniștii unui meci de fotbal din Liga a 5-a Gorj au ajuns să își împartă pumni pe terenul de joc. Meciul dintre Foresta Văgiulești și Viitorul Plopșoru a fost oprit de arbitrii partidei pentru că a izbucnit un conflict pe teren între jucătorii celor două echipe finalizat cu o bătaie generală cu pumni și picioare de ambele părți.

Imaginile de la acest meci au apărut în spațiul public iar președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj a luat atitudine față de acest incident izolat, campionatul Gorjean fiind unul destul de curat și ferit de astfel de comportamente de mai mulți ani. „A fost un meleu acolo și o bătaie în toată regula între jucători ai ambelor formații și brigada de arbitrii, împreună cu observatorul s-au pripit, în sensul că au fluierat sfârșitul meciului. Lucruri din astea se întâmplă, am văzut acum în Rusia la prima ligă s-au bătut și au fost jucători eliminați, dintre cei care au participat la altercație, dar meciul a continuat”, a declarat Prunariu la Accent Tv precizând că nu se poate pronunța asupra unor eventuale sancțiuni pentru că este o comisie de specialitate care va decide marți sancțiunile aplicate.

Comisia de Competiții și Disciplină urmează să strângă probe pentru a afla ce s-a întâmplat și va audia reprezentanți ai celor două echipe pentru a vedea ce s-a întâmplat.

Galerie foto


Vizualizări: 1,998

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: