Bătălie în PSD pentru postul de la Consiliul Judeţean

Pesediştii vor să ia cu asalt Consiliul Judeţean Gorj. Mihai Weber, preşedintele executiv al PSD Gorj, a declarat că sunt foarte multe persoane în interiorul partidului care îşi doresc funcţia lăsată liberă de Ciprian Florescu la Consiliul Judeţean Gorj.

„Am decis să organizăm un comitet executiv şi, chiar dacă este vorba doar de o singură persoană, deşi pretendenţi sunt mai mulţi, să fie dat un vot în cadrul comitetului executiv. Mi se pare normal şi corect, este cea mai democratică cale şi acest vot va fi însuşit de Consiliul Judeţean şi este cea mai transparentă cale posibilă. Comitetul executiv va avea loc la începutul lunii mai, cel mult până la jumătate lunii mai. Fac precizarea că nu poate să candideze decât un consilier judeţean pentru funcţia de vicepreşedinte, pentru că mulţi nu cunosc acest aspect şi am primit anumite solicitări din partea unor membri de partid. Anumiţi colegi au întrebat dacă este posibil să se înscrie pentru poziţia respectivă, de aceea am simţit nevoia să fac precizarea, pentru că nu poate să ocupe această funcţie decât un consilier judeţean”, a mai declarat Weber.

Trei aleşi judeţeni sunt interesaţi de postul lui Florescu. Este vorba de Mihai Prunariu, Gheorghe Milosteanu şi Ion Gruescu.

„Avem aşteptări de la Ciprian Florescu”

Pesediştii gorjeni au doar cuvinte de laudă la adresa noului prefect al judeţului Gorj. „I-am dat credit de la bun început, este persoana în care am avut încredere pentru că vine cu o experienţă bogată privind judeţul Gorj. Ciprian Florescu este persoana susţinută de noi şi cred că este persoana cea mai indicată şi cea mai potrivită să reprezinte guvernul în judeţul Gorj. Avem aşteptări de la Ciprian Florescu, sunt convins că nu va dezamăgi”, a conchis deputatul Mihai Weber.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: