Bătuţi de foştii colegi din PSD şi de poliţiştii comunitari

Doi tineri din Târgu Jiu susţin că au fost bătuţi „din senin” de doi consilieri municipali, pesediştii Adrian Tudor şi Alin Rădulescu. Una din victime, Andrei Pinoşeanu, crede că foştii lui colegi din organizaţia de tineret a PSD sunt supăraţi pe faptul că a plecat la PDL alături de alţi 80 de tineri şi au dorit să se răzbune. În conflict a intervenit Poliţia Comunitară, sesizată că cei doi rupeau de fapt afişe electorale. La sediul Poliţiei Comunitare, condusă de Ion Tudor, tatăl unuia dintre presupuşii agresori, tinerilor li s-a mai aplicat o bătaie, susţin victimele. Mai mult, le-au fost luate telefoanele mobile pe care înregistraseră ameninţările lui Adi Tudor.

Adrian Pinoşeanu şi un prieten de-al său susţin că au fost bătuţi miercuri noaptea, în plină stradă, de doi consilieri locali ai Partidului Social Democrat. Cei acuzaţi de agresiune sunt Adrian Tudor şi Alin Rădulescu. Tudor a avut telefonul închis în cursul zilei de ieri şi nu am putut să aflăm varianta sa. În schimb, Rădulescu a promis un punct de vedere, am stabilit un loc şi o oră de întâlnire, dar ulterior a renunţat, spunând că are o şedinţă importantă, după care şi-a închis şi el telefonul.

„Tudor i-a chemat pe angajaţii tatălui său”

Andrei Pinoşeanu a povestit că se plimba miercuri seara cu încă un prieten şi totodată coleg de partid prin cartierul CAM. Cei doi au sesizat că sunt urmăriţi, lucru care s-a şi confirmat, pentru că la un moment dat doi membri ai Partidului Social Democrat, mai exact Adi Tudor şi Alin Rădulescu, au coborât dintr-o maşină şi au început să-i lovească. La scurt timp a apărut şi un echipaj de la Poliţia Comunitară chemat de Adi Tudor, care este chiar fiul lui Ion Tudor, directorul poliţiştilor comunitari. Tinerii agresaţi susţin că au fost luaţi pe sus şi duşi la sediul Poliţiei Comunitare. „Miercuri am fost toată ziua supravegheaţi de cei de la vechiul partid. Spre seară mă plimbam cu prietenul meu prin cartierul C.A.M. şi dintr-o dată am văzut că o maşină vine spre noi, ne-am ferit, şi din ea au coborât Adi Tudor şi Alin Rădulescu care ne-au trântit la pământ, ne-au strâns de gât, iar apoi copilul domnului Tudor de la Poliţia Comunitară i-a chemat pe angajaţii tatălui şi le-a dat directive clare să ne ia telefoanele şi să ne pună la punct, pentru că noi avem înregistrări cu Adi Tudor când ne ameninţă. La poliţia comunitară a urmat încă o serie de bătaie”, au spus tinerii agresaţi. Nici şeful Poliţiei Comunitare nu a răspuns pe parcursul zilei de ieri la telefon, în ciuda încercărilor noastre repetare de a-l contacta.

„Nu i-am prins că rup afişe, dar îi amendăm că au aruncat hârtii pe jos”

Poliţiştii comunitari i-au condus pe cei doi tineri la Poliţia Municipală, pentru a li se face identificarea, în vederea aplicării unei amenzi. „Noi am fost informaţi că rupeau afişe electorale, dar noi nu i-am prin decât atunci când aruncau hârtii pe jos. O să le dăm amendă pentru asta”, a spus unul din poliţiştii comunitari. Întrebat despre ce amendă este vorba, poliţistul a spus că nu ştie toate amenzile pe dinafară: „Nu ştim valoarea amenzii, ci doar articolul şi alineatul la care i-am încadrat. De bătut, noi nici nu ne-am atins de ei”, a declarat unul din poliţiştii care i-a însoţit pe tineri la poliţia municipală.

Pinoşeanu şi prietenul său spun că nu au rupt nici un fel de afişe şi cred că este doar o răzbunarea a foştilor colegi de partid: „ Cred că nouă ni se trage de acum trei luni când eu am plecat din Organizaţia de Tineret a PSD Gorj Cu încă 80 de tineri şi ne-am dus la PDL. De atunci primim în continuu ameninţări şi suntem urmăriţi”.

Galerie foto


Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: