Bebe Ionică şi-a retras candidatura

Biroul Permanent al PSD Gorj s-ar putea reuni astăzi, la ora 12, pentru validarea candidaţilor pe cele şase colegii, la alegerile parlamentare. Întâlnirea este sub semnul întrebării deoarece preşedintele PSD Gorj Florin Cârciumaru este în spital, după accidentul în care a fost implicat. Deputatul Vasile Popeangă a declarat ieri că nu fusese înştiinţat despre schimbarea datei acestei şedinţe.

Până la urmă, secretarul de stat Bebe Ionică şi-a retras candidatura deşi anunţase că-şi depusese scrisoarea de intenţie pentru colegiul 2. Tot pe colegiul 2 şi-a depus ieri candidatura la partid şi actualul deputat Mugurel Surupăceanu. Primarul din Bustuchin Ion Ciocea este şi el printre aspiranţii la postul de parlamentar, tot pe colegiul 2, dar şi consilierul local Mihai Weber.

Pe colegiul 4 sunt doi candidaţi, primarul din Slivileşti Sorin Bucurescu şi medicul din Motru Camelia Khraibani. Pe colegiul 5 s-a înscris doar actualul deputat Vasile Popeangă, pe colegiul 6 Victor Ponta, iar pe colegiul 3 Scarlat Iriza, Pe colegiul de senat va candida tot Toni Greblă. Practic, cei 22 de membri ai BPJ din PSD vor avea de ales doar pe colegiile 2 şi 4. 

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: