Bebe Tauru, la judecată cu mirii care l-au acuzat de furt

Consilierul local de la Urdari, Bebe Tauru, este hotărât să-i dea în judecată pe localnicii care l-au acuzat că a furat darul de la nunta la care a fost cumnat de mână, și chiar și pe miri. Acesta spune că banii ar fi fost găsiți în gospodăria mirilor, aruncați prin curte. Oamenii legii spun însă că ancheta este în desfășurare și că sunt aproape de a avea un vinovat pentru sustragerea darului de nuntă.

Liberalul Bebe Tauru abia așteaptă ca oamenii legii să finalizeze ancheta privind dispariția a câteva zeci de mii de lei din darul pe care l-au primit soții Mărculescu în data de 18 iunie, când a avut loc cununia religioasă și petrecerea. Tauru spune că banii ar fi fost găsiți și că de îndată ce polițiștii vor închide cazul va acționa în judecată pe toți cei care l-au acuzat că el a fost cel care a sustras respectiva sumă. Tauru a fost cumnat de mână la nuntă iar în data de 21 iunie, când banii au dispărut, acesta i-a vizitat pe miri, după ce a adus de la Târgu Jiu rude de-ale miresei. "Vreau să se termine ancheta să le cer daune pentru că mi-au afectat imaginea. Voi da în judecată pe cei care au spus prin localitate că Tauru a furat banii și soția băiatului acesta care... El n-a zis nimic. E vorba de imaginea mea. Nu știu prea multe, pentru că nu mai vorbesc cu ei, dar am înțeles că banii i-au găsit în curte, aruncați peste gard. Te duci să-i ajuți și ei te bagă într-o chestie din asta ingrată", a declarat Bebe Tauru.
Oamenii legii nu au finalizat încă ancheta, dar spun că au un cerc restrâns de suspecți. "Polițiștii au niște indicii, se merge pe acele piste. Fac cercetări în continuare pentru identificarea autorilor. Sunt aproape de a identifica autorii", a explicat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Gorj.

Vizualizări: 1,376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: