Benga vrea puncte şi de la ultimul meci al anului

Antrenorul echipei ACS Viitorul Târgu Jiu, Octavian Benga, vrea să aducă puncte şi de la ultimul meci al anului. Echipa sa va juca în deplasare cu Unirea Slobozia, formaţie antrenată de Adrian Mihalcea.

Debutul antrenorului Octavian Benga la ACS Viitorul Târgu Jiu a avut loc etapa trecută, când echipa sa a smuls cu greu cele trei puncte ultimei clasate, Unirea Brăila.

În etapa din week-end va avea programat un meci în deplasare, la una dintre echipele de la jumătatea clasamentului, Unirea Slobozia. Ultimul meci din 2021 pentru ACS Viitorul se joacă sâmbătă, 4 decembrie, cu începere de la ora 11:00.

După prima victorie a sa pe banca echipei, Benga vrea un nou rezultat pozitiv şi să se întoarcă cu punct sau puncte din această deplasare. ”Mai avem în acest an un meci la Slobozia, unde întâlnim o echipă foarte puternică pe teren propriu. Este un meci infernal, îl cunosc foarte bine pe Adrian Mihalcea. Este un antrenor foarte bun şi ne aşteaptă o deplasarea foarte dificilă. Vreau să venim cu punct sau puncte de acolo”, a spus optimist antrenorul.

După meciul din ultima etapă, ACS  Viitorul Târgu Jiu a urcat pe locul 13 în clasamentul Ligii 2, având 20 de puncte, la egalitate cu Poli Iași.

Vizualizări: 334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: