Bertzi, Imre, dar și alți artiști, la Festivalul de Folk și Baladă

Cel mai mare spectacol de folk și baladă de peste an se apropie. Este vorba de Festivalul "Poarta Sărutului", care anul acesta se află la cea de-a XV-a ediție. Spectacolele vor avea loc în perioada 12-14 august, la Teatrul de Vară din Târgu Jiu. Artiști renumiți de folk și baladă vor concerta pentru publicul din Târgu Jiu. Pentru prima dată de la organizarea acestui festival va fi percepută o taxă de intrare.  

Festivalul Național de Folk și Baladă "Poarta Sărutului" se va desfășura de fapt în zilele de 12 și 14 august, pentru că ziua de 13 august a fost declarată zi de doliu național în memoria Reginei Ana a Românei. Astfel, vineri va fi prima zi de concurs, iar seara vor urca pe scenă folkişti celebri. De la orele 19 vor avea loc recitaluri extraordinare ale artiștilor: Emeric Imre, Andrei Păunescu, Adi Beznă, Ovidiu Mihăilescu, Vasile Mardare, Florin Camen, Cătălin Stepa și Mădălina Amon.

Duminică, tot de la orele 19, va avea loc Gala Laureaților iar o oră mai târziu vor debuta recitalurile extraordinare ale artiștilor: Ducu Bertzi, Vasile Șeicaru, Vali Șerban, Dan Vană, Ștefan Geraksiev, Mihai Boicu, acesta din urmă fiind câștigătorul ediției 2015. Amfitrionii evenimentului sunt Adi Beznă și Andrei Maftei.

Intrarea la spectacole se face pe bază de bilet. Costă 5 lei pentru adulți, iar minorii până în 14 ani beneficiază de gratuitate.

Vizualizări: 4,707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: