Bi Vo, plâns de prieteni. Avea nici 20 de ani!

Tânărul de nici 20 de ani, rănit vineri seara într-un accident de circulație, a murit a doua zi pe patul de spital. Nicolae Bivolaru, Bi Vo pentru prietenii de pe facebook, ar fi schimbat prefixul la începutul lunii aprilie. Tânărul era pasionat de mașini, dar viteza i-a fost fatală.

Tânărul din Godinești, județul Gorj, a fost rănit grav într-un accident de circulație care a avut loc vineri seara la Tismana. Potrivit poliției, tânărul nu a adaptat viteza într-o curbă și a ieșit de pe carosabil, intrând cu mașina într-un gard. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj a fost solicitat să intervină pentru descarcerarea șoferului. Acesta a fost dus la spital, dar nu a rezitat decât până sâmbătă, când a fost declarat decesul.

Potrivit poliției, tânărul de 19 ani, "în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 672, din direcția orașului Tismana către municipiul Târgu Jiu, într-o curbă ușoară la dreapta a efectuat manevra de depășire a unui autoturism, a derapat pe nisipul din marginea părţii carosabile și a pierdut controlul direcției de deplasare, autoturismul fiind proiectat în afara părţii carosabile, rostogolindu-se de mai multe ori, oprindu-se în gardul de beton al unei locuințe".

Sute de prietenii l-au plâns, inclusiv pe pagina de socializare. “Ai plecat mult prea devreme. Încă nu-mi vine să cred, ai fost un prieten minunat și așa o sa rămâi în inimile noastre. Dumnezeu să te aibă în pază”, este unul din mesaje. “Dumnezeu să te ierte copil perfect, prieten drag, frate minunat. Nu te vom uita niciodată”, i-a scris un alt prieten.

Galerie foto




Vizualizări: 29,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: