Bilete Transloc „pe viață”, vândute pe OLX

„Vând bilet troleu Transloc” sună un anunț postat miercuri, 13 septembrie, de un târgujian pe site-ul de vânzări OLX. Nu este vorba de orice bilet, ci de unul care poate fi folosit... pe viață. Târgujianul spune că are 15 astfel de bilete și cere 15 lei pentru fiecare. „Este caz penal”, a reacționat directorul societății de transport în comun din Târgu Jiu.

Târgujianul care a scos la vânzare „biletele minune” a explicat că acestea pot fi refolosite la nesfârșit. Acesta ar fi găsit o metodă prin care datele printate în aparatul de compostare din autobuzele sau troleibuzele care circulă prin Târgu Jiu se șterg foarte ușor. Sau poate este doar o metodă de a vinde credulilor un bilet de 2 lei cu 15 lei! „Este unul din cele 15 bilete care sunt compostabile pe viață. L-am dat cu un gel, iar imprimeul se curăță după 3 ștergeri. 100% legit”, a scris târgujianul „Gabriel”, pe site-ul OLX. Bărbatul a optat și pentru livrarea cu verificare, astfel încât cumpărătorii să poată studia biletul înainte de a face plata.

Conducerea Transloc a depus miercuri o sesizare la Poliția Municipală Târgu Jiu. „De unde are bilete? Nu înțeleg. Este caz penal. N-am auzit de așa ceva, cred că numai la Târgu Jiu este posibil așa ceva. Lume nebună! Eu nu am văzut anunțul, dar sesizez organele competente, pentru că nu pot să iau eu măsuri. Facem plângere penală”, a declarat Vasile Căilean, directorul societății Transloc.

Galerie foto


Vizualizări: 2,409

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: