Biletele la Pavel Bartoş, epuizate în două ore

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu a epuizat deja toate biletele pentru spectacolul de miercuri, 10 mai, al lui Pavel Bartoş. Îndrăgitul actor va ajunge la Târgu Jiu pentru a juca în comedia „Family Affairs”, în regia lui Radu Afrim. Bilete disponibile mai sunt doar la spectacolul lui Florin Piersic din iunie, al Oanei Pelea, dar şi la Marcel Iureş.

Succes neaşteptat al lui Pavel Bartoş la Târgu Jiu. Acesta va fi prezent miercuri, 10 mai, la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu”, unde va susţine un spectacol cu Teatrul Odeon. „De miercuri ne sosesc primii invitaţi, o să fie cu siguranţă un spectacol inedit, va fi prezent, pe scena teatrului din Târgu Jiu, Teatrul Odeon din componenţa căruia face parte şi îndrăgitul actor Pavel Bartoş. Vineri, următorii invitaţi în festivalul nostru va fi Teatrul «Aureliu Manea» de la Turda, cu piesa «Insomniacii», a declarat Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al Teatrului „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu.

Biletele la spectacolul lui Pavel Bartoş s-au epuizat rapid, în doar două ore. „Era cumva de aşteptat pentru că va fi doar un spectacol cu Teatrul Odeon, în general celelalte teatre joacă două zile la rând, Odeon nu poate din cauza programului încărcat. Mai sunt bilete în vânzare pentru spectacolul lui Florin Piersic care este în iunie şi probabil oamenii s-au gândit că mai au timp să cumpere bilete şi pentru spectacolul Oanei Pellea, şi cred că mai sunt câteva bilete şi la spectacolul cu Marcel Iureş”, a mai spus Iani Gârbaciu, purtătorul de cuvânt al teatrului din Târgu Jiu. Preţul unui bilet la spectacolele susţinute în această perioadă este de 60 lei. Excepţie face spectacolul „Insomniacii” de vineri şi Gala Elvira Godeanu, atunci când va veni în recital extraordinar Nicu Alifantis şi Fragile Band. La cele două spectacole, preţul unui bilet va fi de 20 de lei. Festivalul Naţional de Teatru „Elvira Godeanu” se află anul acesta la cea de a XVI-a ediţie şi se încheie pe 28 mai, urmând ca în luna iunie să fie aşteptat la Târgu Jiu şi celebrul actor Florin Piersic.

Vizualizări: 1,723

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: