Bogoi: Promovarea şi retrogradarea se joacă până la ultimul meci

Pandurii poate ieşi din zona retrogradării în doar două etape dacă învinge Metaloglobus Bucureşti acasă şi Academica Clinceni în deplasare. Antrenorul Adrian Bogoi este însă de părere că atât promovarea, cât şi retrogradarea se vor juca până în ultima etapă.

Campionatul Ligii a II-a „Casa Pariurilor” va fi reluat la acest sfârşit de săptămână, FRF anunţând că au fost programate doar opt jocuri din zece. Asta pentru că Olimpia Satu Mare şi ASA Târgu Mureş s-au retras din campionat.

Antrenorul pandurilor, Adrian Bogoi, ar vrea o victorie în primul meci oficial al anului. „Este un meci important, cu o echipă care a făcut transferuri importante. Va fi un meci încins, sperăm ca noi să fim câştigători la sfârşitul meciului. A plouat, a nins, va fi un teren greu, dar pentru ambele echipe sunt aceleaşi condiţii. Maxim două luni pe an jucăm pe terenuri bune, suntem obişnuiţi”, a spus Bogoi la un post de radio, unde a povestit că lui, când era jucător, îi plăcea să joace pe ploaie.

Bogoi a spus că lotul actual este mai legat şi are încredere că echipa va scăpa de retrogradare. Nu crede însă că va fi uşor. „Promovarea şi retrogradarea se joacă până la ultimul meci, va fi un campionat frumos”, a spus Bogoi.

Programul etapei a 22-a:

sâmbătă, 24 februarie, ora 11:00
Foresta Suceava – Dacia Unirea Brăila
Ştiinţa Miroslava – FC Argeş
PANDURII Târgu Jiu – Metaloglobus Bucureşti
UTA Arad – Academica Clinceni
sâmbătă, 24 februarie, ora 12:00
Sportul Snagov – Ripensia Timişoara – TelekomSport 1
ASU Politehnica Timişoara – Chindia Târgovişte – DigiSport 1

duminică, 25 februarie, ora 14:00
CS Afumaţi – CS Baloteşti – TelekomSport 2
duminică, 25 februarie, ora 15:00
Dunărea Călăraşi – FC Hermannstadt – DigiSport 1
Nu se dispută:
Luceafărul Oradea – ASA Târgu Mureş 3-0
Olimpia Satu Mare – CS Mioveni 0-3

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: