Bolboşiul, sub teroarea a doi fraţi

Locuitorii din Bălăceşti tremură de frica a doi tineri din sat, despre care spun că lege nu există atâta timp cât ei îşi fac de cap prin toată comuna Bolboşi şi în împrejurimi, nu doar pe uliţa pe care stau. Sâmbătă seara s-a produs un nou scandal în care au fost implicaţi cei doi, încăierare finalizată cu geamuri sparte, vânătăi pe spatele protagoniştilor şi multe înjurături rostite ca la uşa cortului.

Fraţii Mihai şi Iulian Olaru sunt acuzaţi de toată suflarea că au instaurat teroarea în zonă, cele mai speriate fiind femeile în vârstă, mai ales după cele întâmplate la sfârşitul săptămânii trecute. Cei doi au venit în centrul satului, unde au cerut să stea de vorbă cu două surori, fete frumoase, una dintre ele studentă, refuzul primit nefiind pe măsura aşteptărilor lor. Deşi sunt oameni căsătoriţi şi cu copii mici acasă, aceştia s-au comportat mai ceva ca nişte juni dornici să iubească orice le-ar pica la mână, după cum spun localnicii. „Eu sunt bunica fetelor şi sâmbătă seara câte mi-au auzit urechile nu cred că am auzit toată viaţa. Mi-au fluturat o hârtie de un milion prin faţă şi mi-au zis că mă f.. şi pe mine. Au strigat la fete să iese la ei la poartă, ele normal că nu au vrut, după care a ieşit un întreg scandal. Au spart pe aici, s-au luat cu vecinii la bătaie, vă spun că la toţi ne este o teamă de nu se poate, mai ales că vedem că nimeni nu le face nimic”, declară bunica fetelor, Maria Norocea.

Scandal ca-n Vestul Sălbatic

În timp ce fraţii Olaru se certau cu fetele care fugeau de ei, pe la porţi au apărut şi alţi localnici, cei din familia Tudorescu având ghinionul să fie cea pe care cei doi urmau să îşi verse nervii. Scandalagiii s-au luat la ceartă cu cine le-a ieşit în cale, iar la bătrâna Olga Muraru au dat peste fiul acesteia, Toma Tudorescu, om în toată firea, care le-a cerut să se potolească. Nu a fost însă chip pentru că unul dintre cei doi au pus mâna pe un bolovan şi i-a ţintit acestuia chiar parbrizul Daciei parcate în faţa porţii. Au urmat apoi câteva geamuri de la casă, iar ulterior, Iulian şi Mihai au mers la un bar, de unde au luat câteva sticle goale pe care le-au spart, iar cioburile le-au aruncat către Tudorescu. „Nu-mi venea să cred că se întâmplă aşa ceva. Eu încercam să sun la 112 şi ei dădeau cu ce le venea la mână după mine. Cei de la Târgu Jiu de la Poliţie au zis că nu se bagă, atunci am cerut cu Bucureştiul şi, între timp, ei s-au dus nu ştiu unde, au spart o damigeană şi au venit şi au aruncat după mine cu gâtul de la damigeană, dacă vă vine să credeţi. Am apucat să mă feresc pentru că încă mai era un pic de lumină şi se vedea afară, dar unul dintre ei tot m-a lovit cu un par pe spate. Au venit apoi mai multe echipaje de Poliţie, dar lor nu le-a făcut nimeni nimic. Poliţia i-a mai săltat de pe aici de câteva ori, pentru că toată lumea le ştie de frică, inclusiv la şeful de post i-au furat casetofonul din maşină şi nu au păţit nimic. Noi oamenii simplii ce să mai spunem-!”, a menţionat bărbatul.

Acuzaţii, atenţi cu imaginea lor

Fraţii Olaru au refuzat ieri să facă vreo precizare în legătură cu acuzaţiile ce le sunt aduse. Unul dintre ei chiar s-a plâns că nu se poate ridica din pat din cauza loviturilor primite. „Să ne reclame ei unde vor, ne vom judeca şi vedem cine are dreptate”, a fost mesajul transmis de către cei doi fraţi. Poliţiştii au deschis două dosare penale în acest caz, fraţii Olaru depunând şi ei reclamaţie, în timp ce împotriva lor se fac cercetări pentru distrugere, după e bolovanul aruncat de ei a spart parbrizul Daciei. Paguba este atât de mică, material, încât nu suportă comparaţie cu teama pe care o trăiesc localnicii, o teamă pe care o amendă de câteva sute de lei nu o va îndepărta prea curând.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: