Boza: 2016 - bunicel, 2017 - restructurare

Anul 2016 a fost „bunicel“ din punct de vedere financiar, a declarat directorul CE Oltenia, Sorin Boza, care nu a putut să spună deocamdată dacă va fi profit sau nu. În 2017 va continua restructurarea.
Directorul consideră că, dacă va închide anul pe zero, va fi o reușită. „Sperăm să fim pe profit. Dacă reușim anul acesta să închidem pe zero sau aproape de zero este o mare realizare a acestei echipei și a tuturor angajaților. Nu avem încă rezultatele financiare de închidere, dar estimările noastre este că va fi un an bun“, a declarat Boza. Acesta a mai spus că la finalul anului nu avea datorii la stat.
Totodată, Boza a declarat că va continua restructurarea companiei. „Va trebui să continuăm programul de restructurare pentru că este esențial. Noi în fața creditorilor ne-am prezentat cu acest program de restructurare și trebuie să-l dezvoltăm“. Boza a mai declarat că este în căutarea unor soluții pentru a vinde cărbune în țară. „Va trebui să dezvoltăm partea de cărbune en-gross, en-detail de cărbune. O cifră oficială spune că putem vinde în țară undeva la 1 milion de tone“, a spus acesta. În același timp, el susține că trebuie dezvoltat sectorul de personal, deoarece sunt angajați care au potențial, dar nu au fost promovați.
CREDITE
Boza a mai spus că anii 2017 și 2018 sunt grei deoarece compania trebuie să returneze creditele făcute în ultimii ani, dar și pentru că există presiunea din afară pe energia produsă pe cărbune, considerată extrem de poluantă.

Vizualizări: 6,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: