Boza dă raportul pe Facebook

Directorul CE Oltenia, Sorinel Boza, şi-a prezentat activitatea din ultimele patru luni pe Facebook, și nu prin Biroul de presă al companiei sau într-o conferință de presă. Pe „lista de reușite“ a lui Boza se află și planul de concediere a 1.000 de persoane.

Directorul Boza preferă să se exprime pe Facebook și mai puțin oficial, pe site-ul companiei. El și-a anunțat prietenii de pe Facebook că va face trimestrial astfel de bilanțuri.

Organigrama neaplicată – „o realizare”!

Prima realizare de pe lista lui Boza este asigurarea condițiilor pentru funcționarea în perioada de iarnă, chiar dacă au fost probleme cu stocurile și cu descărcarea lignitului. Boza mai spune că a cumpărat toate certificatele carbon pe 2016, dar nu spune cât au costat. De asemenea, Sorinel Boza trece la realizări și reproiectarea organigramei, despre care spune că reduce personal indirect productiv. Organigrama făcută de Sorinel Boza nu este cunoscută, nu se știe în ce fel a influențat activitatea. Nu există nicio o postare pe Facebook pe acest subiect şi niciun comunicat de presă al companiei pe acest subiect. S-a spus pe surse că ar fi reduse 200 de posturi.  Puțin probabil ca trimiterea în producție sau pe alte posturi a TESA să fie făcută în linişte. „Elaborarea de obiective strategice, derivate si individuale tip Smart plecând de la nivelul managementului companiei şi ajungând până la nivel de salariat“, mai apare pe lista lui Boza, dar fără alte detalii. Plata tuturor furnizorilor conform contractelor în derulare, negocierea și înregistrarea CCM, sunt alte două realizări ale lui Boza. „Important este că suntem pe drumul cel bun si acest lucru este și datorită vouă“, a scris Boza, adresându-se, probabil, salariaților.

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: